عمومی

راهنمای کابل کشی و حل مشکل کوتاه بودن کابل در پروژه های نصب دوربین مداربسته

راهنمای کابل کشی در نصب دوربین مداربسته

سیستم‌های مداربسته امروزه جزء پرکاربردترین راه حل‌های امنیتی بوده و در حفاظت از اماکن مختلف مانند خانه، محل کار، فضای باز و… به کار می‌روند.
کابل کشی در پروژه های نصب دوربین مداربسته یکی از حساس ترین مراحل آن است، زیرا دقت در تخمین میزان کابل در نهایت موجب کیفیت بالاتر تصاویر و بهبود نتیجه پروژه خواهد شد. در این مقاله از بادیگارد ما به راهنمای کابل کشی در نصب دوربین مداربسته اشاره نموده و راه حل هایی مهم و اساسی برای حل مشکل کوتاه بودن کابل در نصب دوربین مدار بسته ارائه کرده ایم. همراه ما باشید.

نحوه تخمین طول کابل

کابل کشی دوربین مداربسته یکی از موارد حائز اهمیت در نصب و راه‌اندازی سیستم‌های امنیتی است. برای ایجاد شرایط مناسب در کابل کشی، باید قبل از هرگونه اقدامی، طول دقیق مسیر نصب را محاسبه کرد. این عمل به‌عنوان پایه اصلی برای تهیه‌ی سوئیچ‌های مناسب و محدودیت متراژ کابل شبکه استفاده می‌شود.
در این راستا، باید به طول مسیر کابل کشی افقی و همچنین قسمت‌های عمودی مانند پایین کشیدن کابل از دوربین نصب شده یا از داخل رک نیز توجه کرد. با داشتن برآورد دقیق برای متراژ کابل، امکان بروز مشکلاتی نظیر خرابی سیگنال یا کاهش سرعت انتقال داده‌ها کاهش می‌یابد.
بنابراین، با توجه به این نکات حائز اهمیت می‌توان به‌عنوان یک نصاب در زمینه کابل کشی دوربین مداربسته کار کرد و شرایط مناسب را برای نصب و راه‌اندازی سیستم‌های امنیتی فراهم کرد.

نکاتی که قبل از کابل کشی دوربین مداربسته باید به آن توجه کنید:

• قبل از کابل کشی، بررسی شود که آیا امکان سوراخ کردن دیوارها و موانع وجود دارد یا نه.
• نیاز به داکت، منبع تامین برق و لوله فلکسی در محل نصب چک شود.
• در طراحی کابل کشی، طول کابل ها را برای برش کمی بیشتر در نظر بگیرید تا مشکل کوتاهی کابل روی ندهد.
• مقداری کابل اضافه در سمت دستگاه برای جابجایی آن در آینده را در نظر بگیرید.
• استفاده از داکت، لوله فلکسی و تجهیزات حفاظتی مانند محافظت بیشتر سیستم در مقابل نویز و عوامل آسیب‌زا کمک می‌کند.
• برای جلوگیری از مشکل کوتاهی کابل در سیم کشی بعدی، علامت گذاری بعد از هر بار استفاده نمایید.
• حداکثر طول استاندارد (فاصله دوربین از دستگاه) را رعایت کنید تا افت کیفیت تصویر حاصل از متراژ بالا جلوگیری شود.
• برچسب گذاری و مشخص کردن کابل های هر دستگاه و دوربین کمک می‌کند تا بروز هر گونه مشکل در کابل ها را به راحتی ردیابی کرد.
• استفاده از تجهیزاتی مانند فنر سیم کشی عبور کابل ها را از مسیرهای باریک داکت و لوله سریع تر می کند.

مراحل کابل کشی در نصب دوربیین های مداربسته

در ادامه مراحل کابل کشی دقیق دوربین های مداربسته را ارائه خواهیم کرد. همراه ما باشید.

1. انتخاب نوع کابل

برای نصب صحیح سیستم مداربسته، باید کابل‌های کواکسیال را به اندازه فاصله دستگاه‌های مختلفی که باید با این نوع کابل به هم متصل شوند، برش داد. در این نوع سیستم مداربسته، بستر کار بر روی کابل کواکسیال است. کابل‌های کواکسیال در انواع مختلفی تولید می‌شوند و هر یک دارای مقاومت متفاوتی در برابر جریان انرژی الکتریکی هستند.
رایج‌ترین کابل کواکسیال مورد استفاده در دوربین‌های مداربسته، کابل RG59 است. این کابل قادر است تصاویر را با کیفیت مناسبی از دوربین به دستگاه ضبط و پخش ارسال کند.

2. انتخاب فیش مناسب

برای اتصال کابل به دستگاه، فیش BNC لازم است. این فیش در سه نوع پیچی، پرسی و لحیمی تولید می‌شود، که تفاوت آنها در روش بستن و اتصال به کابل است. فیش BNC پیچی به دلیل کشش کابل، به سرعت ممکن است سست شود و مقاومت فیزیکی کمتری دارد. با استفاده از فیش BNC، می‌توانید به راحتی کابل خود را به دستگاه متصل کنید و از انتقال داده‌های دیجیتالی با کیفیت بالا لذت ببرید.

3. اتصال آداپتور

برای روشن کردن دوربین و دستگاه مداربسته، شما نیاز به یک آداپتور برای تامین برق دارید. برای این منظور، می‌توانید از یک منبع تغذیه مرکزی استفاده کنید و کابل برق را به دوربین و دستگاه مداربسته متصل کنید. همچنین می‌توانید برای هر یک از اجزا سیستم مداربسته که نیاز به برق دارند، آداپتور مناسب را خریداری کنید و آن را به دوربین و دستگاه مداربسته متصل کنید. با این کار، دوربین و دستگاه مداربسته شما آماده استفاده خواهند بود و شما می‌توانید از آن‌ها برای نظارت بر فضایی مورد نظر خود استفاده کنید.

4. اتصال دوربین مداربسته به ضبط

برای اتصال دوربین مداربسته آنالوگ اچ دی به دستگاه ضبط، از کابل کواکسیال استفاده می‌شود. در این روش، کابل باید به بی ان سی دستگاه ضبط و به پورت دیتا دوربین متصل شود تا ارتباط بین دو دستگاه برقرار گردد. همچنین، برای تأمین برق دوربین، از یک آداپتور مناسب استفاده کنید و آن را به پورت برق دوربین متصل کنید. نیز باید به یاد داشته باشید که دستگاه ضبط برای روشن شدن و ضبط کردن، نیاز به برق دارد، لذا بهتر است آن را نیز به آداپتور یا منبع تغذیه متصل کنید. با این روش، می‌توانید تصاویر با کیفیت بالا را از دوربین رصد کرده و آن‌ها را ضبط کنید، اما حتماً اطمینان حاصل کنید که تمامی اتصالات صحیح و قابل اطمینان هستند تا در آینده مشکلاتی به وجود نیاید.

5. اتصال دستگاه ضبط به دوربین

برای مشاهده تصاویر دوربین مداربسته، باید دستگاه ضبط را به مانیتور یا صفحه نمایش متصل کنید. در پشت دستگاه ضبط، خروجی تصویر VGA و یا HDMI وجود دارد، لذا می‌توانید با استفاده از کابل VGA یا HDMI، دستگاه ضبط را به مانیتور یا صفحه نمایش متصل کنید. با این کار، تصاویر دوربین مداربسته شما روی مانیتور یا صفحه نمایش نمایش داده می‌شود و شما می‌توانید به راحتی فضای مورد نظر خود را نظارت کنید.

در صورت کوتاه بودن کابل در حین کابل کشی دوربین مداربسته چه باید کرد؟

راه اول، استفاده از کیستوم

کیستون یا پریز شبکه، به عنوان یک کانکتور مادگی، در شبکه های داخلی (LAN) از اهمیت بسیاری برخوردار است. این قطعه برای ارتباط کابل شبکه با تجهیزات دیگری مانند سوئیچ ها، روترها، سرورها و کامپیوترهای کاربران استفاده می شود. توسعه دهندگان شبکه و نصاب های دوربین مداربسته از کیستون برای ایجاد ارتباطات سریع و پایدار بین تجهیزات استفاده می کنند. استفاده از این قطعه به کاربران اجازه می دهد تا به راحتی و با کیفیت بالا به کابل را به یکدیگر متصل کنید. به طور خلاصه، کیستون یکی از تجهیزات کلیدی در نصب دوربین مداربسته است که برای تسهیل ارتباطات بین تجهیزات مختلف استفاده می شود.

راه حل دوم، کوپلر رابط یک به یک

کوپلر یا برل، به عنوان یک رابط بین دو کابل در نصب دوربین مداربسته استفاده می شود. اگر نیاز به افزایش طول کابل های دوربین مداربسته دارید دارید، می توانید از کوپلر استفاده کنید. با استفاده از این قطعه، دو کابل را با هم متصل کرده و طول کلی کابل ها را افزایش دهید. با این حال، باید به این نکته توجه داشت که هر چه طول کابل شبکه افزایش پیدا کند، کیفیت سیگنال و سرعت انتقال داده‌ها و در نهایت کیفیت تصاویر نیز کاهش خواهد یافت. بنابراین، بهتر است از کوپلر فقط در صورت ضرورت و برای افزایش کوتاه مدت طول کابل استفاده کنید.

راه حل سوم تعویض کل کابل

تعویض کل کابل در نهایت باعث می شود تعداد اتصالات کمتر در نظر گرفته شود که این خود موجب افزایش سرعت انتقال اطلاعات بیشتر و کیفیت بالاتر تصاویر دریافتی می گردد.

نکته مهم: در صورت استفاده از دو روش اول برای افزایش طول کابل در نصب دوربین مداربسته باید داخل باکس کاملا عایق بندی شود.

کلام آخر

در نصب سیستم مداربسته، علاوه بر استفاده از کابل‌های با طول مناسب، نحوه نصب و تنظیم دوربین‌ها و دستگاه‌های ضبط نیز بسیار مهم است. به همین دلیل، بهتر است نصب و راه‌اندازی این سیستم‌ها را به تیم‌های حرفه‌ای با تجربه و کارشناسی در این زمینه بسپارید. تیم بادیگارد یکی از حرفه ای ترین متخصصین در زمینه تولید و نصب دوربین مداربسته است که می تواند در اجرای پروژه های مداربسته همراه شما باشد.

در ادامه شما رو به دیدن ویدیوی زیر دعوت میکنیم:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *